Rabobank clubkas campagne 2018


Stem op Stichting Fort Buitensluis bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Helpt u ons restauratiefonds aan te vullen?

Tussen 27 maart en 10 april kunt u stemmen
Leden van Rabobank Het Haringvliet ontvangen rond 27 maart een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Zij kunnen hiermee tussen 27 maart en 10 april stemmen op Stichting Fort Buitensluis. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op Fort Buitensluis stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun ons restauratiefonds
Bent u klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan nu op Stichting Fort Buitensluis en steun daarmee ons restauratiefonds! Klik op het logo om op onze club te stemmen.

Rabobank_clubkas_campagne

Klik op dit logo en stem!

Stemmen zijn geteld:

Dit jaar hebben 341 lokale clubs zich aangemeld voor de Clubkas Campagne. Van 27 maart tot 10 april konden leden van Rabobank Het Haringvliet hun stem uitbrengen op de club, die naar hun mening een extraatje verdient. Elk lid mocht drie stemmen uitbrengen, maximaal twee stemmen op dezelfde club. Maar liefst 6.488 leden hebben hun stem laten horen. Zij hebben samen in totaal 19.464 stemmen uitgebracht. Alle verenigingen en stichtingen die meedoen, ontvangen een bedrag op rekening van de club. Dit bedrag hangt af van het aantal stemmen, dat de club heeft gekregen. Stichting Hospice Hoeksche Waard ontving ook dit jaar de meeste stemmen.

Stichting Fort Buitensluis is blij met de opbrengst van €242,76 voor het restauratiefonds. De stichting bedankt Rabobank Het Haringvliet en alle stemmers op Fort Buitensluis!!! Klik hier voor de volledige uitslag van de Clubkas Campagne 2018 (PDF).

 

Copyright © Stichting Fort Buitensluis