Rabobank clubkas campagne 2017


Stem op Stichting Fort Buitensluis bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Helpt u ons restauratiefonds aan te vullen?

Vanaf 1 tot en met 30 september kunt u stemmen
Leden van Rabobank Het Haringvliet ontvangen begin september een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Zij kunnen hiermee tussen 1 en 30 september stemmen op Stichting Fort Buitensluis. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op Fort Buitensluis stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun ons restauratiefonds
Bent u klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan in september op Stichting Fort Buitensluis en steun daarmee ons restauratiefonds! Klik op het logo om op onze club te stemmen.

Rabobank_clubkas_campagne

Klik op dit logo en stem!

Uitslagen:

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne 2017 is afgelopen. Maar liefst 6.259 leden van onze bank hebben hun stem uitgebracht. Dat zijn in totaal 18.777 stemmen. Binnenkort wordt het totale bedrag van 75.000 euro onder de 337 deelnemende clubs verdeeld. Natuurlijk op basis van het aantal stemmen, dat elke club ontvangen heeft. Stichting Fort Buitensluis is blij met de opbrengst van €275,60 voor het restauratiefonds. De stichting bedankt Rabobank Het Haringvliet en alle stemmers op Fort Buitensluis!!! Klik hier voor de volledige uitslag van de Clubkas Campagne 2017 (PDF).

 

Copyright © Stichting Fort Buitensluis