Rabobank clubkas campagne 2017


Stem op Stichting Fort Buitensluis bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Helpt u ons restauratiefonds aan te vullen?

Vanaf 1 tot en met 30 september kunt u stemmen
Leden van Rabobank Het Haringvliet ontvangen begin september een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Zij kunnen hiermee tussen 1 en 30 september stemmen op Stichting Fort Buitensluis. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op Fort Buitensluis stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun ons restauratiefonds
Bent u klant bij en ook lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan in september op Stichting Fort Buitensluis en steun daarmee ons restauratiefonds! Klik op het logo om op onze club te stemmen.

Rabobank_clubkas_campagne

Klik op dit logo en stem!

Eerdere uitslagen:

In 2016 hebben 324 lokale verenigingen en stichtingen zich aangemeld voor de Clubkas Campagne. De hele maand september konden leden van Rabobank Het Haringvliet hun stem uitbrengen op de club, die naar hun mening een extraatje verdient. Elk lid mocht drie stemmen uitbrengen, maximaal twee stemmen op dezelfde club. Maar liefst 6.337 leden hebben hun stem laten horen. Zij hebben samen in totaal 19.011 stemmen uitgebracht. Alle verenigingen en stichtingen die meedoen, ontvangen een bedrag op rekening van de club. Dit bedrag hangt af van het aantal stemmen, dat de club heeft gekregen. Stichting Hospice Hoeksche Waard ontving dit jaar de meeste stemmen. Stichting Fort Buitensluis is blij met de opbrengst van €315,61 voor het restauratiefonds. De stichting bedankt Rabobank Het Haringvliet en alle stemmers op Fort Buitensluis!!!

Lees de uitslag van de Clubkas Campagne 2016 (PDF)

 

Bij de actie van 2015 stemden maar liefst 89 leden van de Rabobank Het Haringvliet op Fort Buitensluis. Dat bracht 337,99 euro in het laadje ten behoeve van het restauratiefonds. Dankjewel Rabobank en dankjewel stemmers !!! 

Copyright © Stichting Fort Buitensluis