Fort Buitensluis blij met bijdrage uit Rabobank clubkas campagne


De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is voorbij.
Maar liefst 6.684 leden van de Rabobank bank hebben hun stem uitgebracht. Voor Fort Buitensluis heeft de actie het mooie bedrag van €347.85 opgebracht.

Geld in de clubkas storten
In totaal verdeelt de Rabobank Het Haringvliet 75.000 euro onder de 356 deelnemende clubs. Natuurlijk op basis van het aantal stemmen, dat elke club ontvangen heeft. Hier lees je de volledige uitslag.

Succesvolle clubkasactie
Ook dit jaar was de Rabo Clubkas Campagne weer heel succesvol: nóg meer deelnemende clubs en nóg meer stemmende leden dan afgelopen jaar. Met de clubkasactie biedt Rabobank Het Haringvliet lokale verenigingen en stichtingen in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee graag een steuntje in de rug.

Nieuwe actie
Rabobank Het Haringvliet blijft lokale clubs ook volgend jaar steunen. Maar op een andere manier dan de huidige clubkasactie. Natuurlijk lees je hier tegen die tijd meer over op onze website.
Bedankt voor jullie deelname!

Stem op Stichting Fort Buitensluis bij de Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Het Haringvliet zet de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze stichting doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Helpt u ons restauratiefonds aan te vullen?

Tussen 22 februari en 11 maart kunt u stemmen
Leden van Rabobank Het Haringvliet ontvangen rond 22 maart een persoonlijke stemcode in de brievenbus. Zij kunnen hiermee stemmen op Stichting Fort Buitensluis. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op Fort Buitensluis stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun ons restauratiefonds
Bent u klant en lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan nu op Stichting Fort Buitensluis en steun daarmee ons restauratiefonds! Klik op het logo om op onze club te stemmen.

Rabobank_clubkas_campagne

Klik op dit logo en stem!

Copyright © Stichting Fort Buitensluis