Dit was het thema van de open monumenten dagen op 11 en 12 september. Ook Fort Buitensluis opende het hek en met succes. Ruim 1.000 enthousiaste bezoekers kwamen het Fort bewonderen en veel vrijwilligers hielpen van dit weekend een informatief en gezellig feestje te maken. Zo werden er rondleidingen gegeven en werd er in de stand van Fort Buitensluis verteld over de verbouwingsplannen.

And the winner is…

Bij het raden van het juiste aantal hulzen in een vaas kon je een echte militaire rugzak winnen. De winnaar was de 6 jarige Jonathan, die er slechts 2 hulzen naast zat. Daarmee mocht hij, vol trots, zijn mooie rugzak op komen halen bij het Fort. Gefeliciteerd Jonathan!

Fort Buitensluis mijn monument is jouw monument
prijswinnaar
prijswinnaar

Koffie, thee, aardbeien, suikerspinnen, hamburgers en ijs

Naast de ingang van het Fort waren heerlijke aardbeien, suikerspinnen, hamburgers en ijsjes te verkrijgen. En natuurlijk koffie of thee. Dit bracht een gezellige sfeer met zich mee.

Nieuwe vrienden en sponsoren: bedankt!

De mensen die dit weekend vriend van het Fort zijn geworden of een bijdrage hebben geleverd aan het opknappen van het landingsvaartuig zijn we erg dankbaar, want dankzij jullie kan in de toekomst mijn monument nog meer jouw monument worden. Dit thema vinden wij zo mooi en toepasselijk, dat deze blijft.