ZIEN & DOEN

Kom kijken bij Fort Buitensluis!

Er is van alles te doen op Fort Buitensluis. Kom langs en proef de sfeer!

Wandelroutes

Op het fortterrein zijn wandelroutes uitgezet langs de verschillende gebouwen. Bij de uitzichtpunten zijn zitbankjes geplaatst om even uit te rusten en van de mooie omgeving te genieten, zoals het schitterende uitzicht naar Willemstad en de Haringvlietbrug over het Hollandsch Diep.

Tijdens de winter van 2016-17 zijn originele schuttersputten ontdekt en andere schuilplaatsen uit de Eerste Wereldoorlog, die te bezichtigen zijn. Bovendien vaart er nu een trekpontje in de gracht, waardoor je een wandelrondje kunt maken.

Maak een vaartocht met een landingsvaartuig

Tijdens de openstelling is het mogelijk een vaartocht te maken met het uniekeĀ landingsvaartuig L9512, klik hier voor meer informatie.

Rondleidingen

Ook rondleidingen onder begeleiding van een gids zijn mogelijk tijdens de openstelling. Onze gidsen staan voor je klaar om alles te vertellen over de historie van het fort. Op afspraak zijn groepen welkom.

Horeca

In het fort zijn consumpties te koop, zoals koffie, thee en frisdrank. Bezoek ook ons nieuwe dakterras met prachtig uitzicht over de omgeving en het water van het Hollandsch Diep met aan de overkant Willemstad!

Fort Buitensluis

Fortlaan 10
3281 KA Numansdorp

Beheerders

Yvonne en Eric Leget
T: 0614 449 871

Volg ons op social media

Openingstijden

Fort Buitensluis gaat waarschijnlijk half juli 2021 weer open. De camping van het Fort is wel open (van 1 april tot 1 november). In de winter zijn wij gesloten.

Trouwen, partijen en groepsreserveringen

Op reservering kan je het hele jaar door bij ons terecht voor bruiloften, feesten of zakelijke bijeenkomsten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!